MALOPRODAJA

Kako bi se što više približili Vama, našim cijenjenim kupcima, kako bi bili spremni što brže i učinkovitije odgovoriti svim Vašim potrebama i ponuditi visoku kvalitetu usluge, na području Krapinsko – zagorske,Varaždinske i Zagrebačke županije  stvorili smo maloprodajnu mrežu od 46 prodavaonica prehrambenom robom te 1 diskontnu prodavaonicu pića. 

Prodavaonice prehrambene robe i kućnih potrepština, zavisno o širini asortimana koji nude, svrstane su u tri različita formata:

MALI dućani

U malim dućanima Strahinjčica nudi kvalitetan i bogat asortiman prilagođen dnevnim potrebama kupnje (svježi pekarski i mliječni proizvodi, voće i povrće, dnevni tisak i svi ostali najnužniji prehrambeni proizvodi i kućne potrepštine) te toplo i ugodno okružje koje će Vas potaknuti na ponovni dolazak.

Malo VEĆI dućani

Suvremeno opremljeni i opskrbljeni širokim asortimanom roba, malo VEĆI dućani namijenjeni su i najzahtjevnijima i u ugodnom okruženju nude veliki izbor kvalitetnih prehrambenih proizvoda i kućnih potrepština najrazličitijih proizvođača po najpovoljnijim cijenama te uvijek velik broj artikala na akcijskim prodajama. 

VELIKI dućani

Veliki dućan u Svetom Križu Začretju i Zagorski trgovački centar u Pregradi 

Nude najširi asortiman te se nameću kao idealno rješenje za najpovoljniju obiteljsku kupnju. Pored velikog broja proizvoda, svih po popularnim cijenama, u ZTC-u i u Velikom dućanu Vam svakog tjedna nudimo i posebnu akcijsku prodaju brojnih proizvoda po najnižim cijenama. Također, u ponudi je velik izbor delikatesa, svih vrsta pića, najkvalitetnije svježe voće i povrće, svježe meso, sve vrste kućnih potrepština  te čitav niz ostalih različitih proizvoda. Osigurano je i veliko parkiralište, uljudno i pristupačno osoblje učinit će Vam boravak u prodajnom prostoru i kupovinu ugodnom a zanimljivosti će pridonijeti i razna događanja poput promocija i degustacija naših poslovnih partnera.

Dođite i uvjerite se da su ZTC u Pregradi i Veliki dućan u Svetom Križu Začretju odredišta najpovoljnije kupnje u Hrvatskom zagorju. 

Kontakt

Prodaja: 049/374-007
Komercijala: 049/374-025
Računovodstvo: 049/374-023
Fax: 049/223-824

049/374-000

Imate pitanje? Kontaktirajte nas na info telefon.

© Copyright – Strahinjčica | Developed by krMedia

Pogledaj naš katalog